Australian Shepherd Hvalpe 2021

AUSTRALIAN SHEPHERD - DKK- Vega Vigga BlackWhiteTan - 14-03-2021 - Female. Her kan du se DKKFCI Australian shepherd kenneler der har oprettet en side hos MUY som du kan følge på én samlet platform.


Hvalpe 2021 Australian Shepherd

I dyreleksikonet kommer vi til at have 8 kategorier som dækker alt fra akvariefisk til krybdyr og meget mere.

Australian shepherd hvalpe 2021. Se vores planlagte kuld PLanlagte hvalpekuld. Hvalpekuld Februar 2021. Her kommer til at stå en fuld beskrivelse af racen Australian shepherdHos dyreportaldk har vi sat os for at lave et komplet leksikon med alt den viden man har brug for om alle hunderacer.

Vi har siden 1997 haft opdræt og salg af kød fra gårdens dyr. 08042021 Øjne Intet påvist Hvalpe Oplysninger Regnr. Australian shepherd hvalpe til salg.

Australian Shepherd hvalpe 9 uger salgklar 28082021 Skøn lille Australian shepherd hanhvalp 9 uger gammel. Baggrunden for mit opdræt af Australian Shepherd er en stor kærlighed og respekt for denne alsidige race som jeg ønsker at udbrede kendskabet til. Formålet er lære om racen i form af erfaringer og oplevelser fra ejere der har selvsamme race.

Køb og salg af Shepherd i Hunde og tilbehør på DBA. Når man har besluttet sig for at det skal være en Australsk Hyrdehund Aussie er det vigtigt at men undersøger og gør sig 100 klar over hvad det vil sige at have en Aussie. Panda skal være far til et kuld hvalpe med en datter af Mimse Kontakt mig for flere info UGE 28.

Jeg ønsker at bidrage til at racen bliver udbredt som racetypisk standard med sunde stærke smukke og mentalt afbalancerede dyr som kan tåle at arbejde. Australien Shepherd hvalpe med en smule border Collie på mors side Mor Billie er fra Molly og Cody. En Australian Shepherd kan beskrives som en mellemstor hunderace.

Hundens Navn Race Køn Farve Diverse DK215902021 Delightful Dynasty Back At It Australian Shepherd Hanhund BlackWhiteTan. Opdateret den 30062021 af Julia F. Kennel My LuMis - Australian Shepherd.

Der begge er Australien Shepherdborder collie Mix Far Clinton er ren Australien Shepherd. De har også en ro og rummelighed ud over det sædvanlige og så er de utroligt kærlige og hengivne. Australien Shepherd hvalpe 8 uger salgklar 26112021.

Der begge er Australien Shepherdborder collie Mix Far Clinton er ren Australien Shepherd Hvis du er interesseret i en af hvalpene er det vigtigt at du har gjort dig klar hvad det er for en race hvad du har lyst til at tilbyde hunden. Australian Shepherd Enya Sol og Sommer. 31072021 Klar til salg.

Det er en stor beslutning at øge familien med et lille nyt medlem. Udover at de fantastisk smukke så er de kloge energiske og de vil gerne med mig ALTID og til alting. Australien Shepherd hvalpe 8 uger salgklar 26112021.

Vores hvalpe Liste over vores australian shepherd kuld. Denne artikel skal altså ikke ses som faktabaseret men derimod som en personlig fortælling fra ejer af en Australian Shepherd. Overdreven indtagelse af energi kan hos hvalpe medføre at den genetisk bestemte slutvægt opnås for tidligt eller overstiger den selvom skelettet endnu ikke er.

HDA ADO _____ AUSTRALIAN SHEPHERD - KTH-B KTH-S KTH-G - My LuMis Cashmere Cat - Aka Line Blue. Hvalpene forventes født midtslut Februar. Her på siden kan du læse lidt om DeeNovos hvalpe start på livet og hvorfor vælge en DeeNovo hvalp.

Jeg Anette er 100 fan af racen Australian Shephed. Hundeopdræt af Australian Shepherd. Skvisa avlstæve hvalpe 2021 Olga avlstæve hvalpe 2021 Inga kommende Avlstæve.

Mor er en Aussie Australian Shepherd og far er Aussie Border Collie. Tillykke med jeres 1 års fødselsdag. Jeg Anette er 100 fan af racen Australian Shephed.

Australian Shepherd Hvalpe født 2511-18 befinder sig ved Jyderup Sjælland 15062020. Australien Shepherd hvalpe med en smule border Collie på mors side Mor Billie er fra Molly og Cody. Australien Shepherd hvalpe 1 uge salgklar 26112021 Australien Shepherd hvalpe med en smule border Collie på mors side Mor Billie er fra Molly og Cody.

9 Australian Shepherd hvalpe til salg 6 5 11 Hvalpe Født d. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Skønne blandingshvalpe sælges. Hvalpe af denne race skal have ernæring med et moderat energiindhold så de ikke vokser for hurtigt.

Ruth Forventes parres med Neal i midten af December. Se billederne på annoncen. Australien Shepherd hvalpe 8 uger salgklar 26112021.

Der begge er Australien Shepherdborder collie Mix Far Clinton er ren Australien Shepherd. Australian Shepherd Border Collie hvalpe 5 uger salgklar 10092021 DEN SIDSTE HVALP ER RESERVERET. Australien Shepherd hvalpe med en smule border Collie på mors side Mor Billie er fra Molly og Cody.

Thornapple Love Lock Down. 8900 Randers C Gipote er en del af Petimo AS Niels Brocks Gade 8 8900 Randers C Australian Shepherd hvalpe 9 uger salgklar 28082021. Australian Shepherd Border Collie hvalpe 5 uger salgklar 10092021 DEN SIDSTE HVALP ER RESERVERET.

Der begge er Australien Shepherdborder collie Mix Far Clinton er ren Australien Shepherd. En køber er sprunget fra af familiære årsager så vi har en han tilbage. DK215952021 Delightful Dynasty Blue Skye Australian Shepherd Tæve BluemerleWhiteTan Stumphale.

Han er mild opmærksom nysgerrig glad for alt omkring sig og fuld af personlighed. Vi har fritgående dyr som kun kommer på stald under læmning får. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer eller du kan se hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer der har hvalpe i nærheden af dig.

Hundens Navn Race Køn Farve Diverse DK207572021 Khetashio I Am Here Australian Shepherd Hanhund BlackWhiteTan Stumphale DK207582021 Khetashio Get the Party Started Australian Shepherd Tæve RedmerleWhiteTan Stumphale. Australian Shepherd hvalpe 6 mdr. En køber er sprunget fra af familiære årsager så vi har en han tilbag.

Skvisa avlstæve hvalpe 2021 Olga avlstæve hvalpe 2021 Inga kommende Avlstæve. På koebhunddk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Denne artikel er skrevet i samarbejde med en Australian Shepherd ejer.

Thorkild mangler sin nye familie der vil give ham en masse kærlighed tid træning og lykke. Jeanne Andreasen 8560 Kolind.


Hvalpe Australian Shepherd


Kommende Hvalpe Www Aussiehvalpe Dk


Eftersporgsel Og Priser Pa Hundehvalpe Stiger Hundemotion Dk


Hvalpe Australian Shepherd


Australian Shepherd Hvalpe Til Salg Kennel Karaktertraek Raceportraet Muy Dk


Hvalpe Australian Shepherd


Blue Merle Australian Shepherd Hvalp 10 Uger Gammel Sidder Fototapet Pixers Vi Lever For Forandringer


Australian Shepherd Hvalpe 8 Dba Dk Kob Og Salg Af Nyt Og Brugt


Race Team Mini Aussie Side 2


Australian Shepherd Vi Guider Dig Til Det Rigtige Valg Af Hund Hvalp


Australian Shepherd Hvalpe Til Salg Kennel Karaktertraek Raceportraet Muy Dk


Australian Shepherd Vi Guider Dig Til Det Rigtige Valg Af Hund Hvalp


Hvalpe 2021 Australian Shepherd


Australian Shepherd Flere Dba Dk Kob Og Salg Af Nyt Og Brugt


Australian Shepherd Hvalpe Til Salg Kennel Karaktertraek Raceportraet Muy Dk


Australian Shepherd Hvalp Isoleret Pa Hvidt Plakat Pixers Vi Lever For Forandringer


Australian Shepherd Care Guide Cowboys Foretrukne Race Perfekte Hunderacer Racer


Australian Shepherd Hvalp 8 Uger Gammel Fototapet Pixers Vi Lever For Forandringer


Hvalpe Australian Shepherd

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel