Birgitte Tengs

Siden fetteren til Birgitte Tengs i 1998 ble frikjent for drapet i Gulating lagmannsrett men samtidig dømt til å betale erstatning til Tengs foreldre har han gjennom advokat Arvid Sjødin kjempet i en rekke rettsrunder for å bli renvasket. Fetteren til Birgitte Tengs er frikjent for å ha drept henne men ble i 1998 dømt til å betale erstatning til foreldrene til Tengs.


Pin Pa Fremtidige Prosjekter

Birgitte Tengs 17 ble funnet drept på Karmøy 6.

. Mannen i 50-årene fra Haugaland bestrider anklagene om at han står bak drapene på Birgitte Tengs 17 i 1995 og Tina Jørgensen 20 i 2000. Siste nytt fra Dagbladet. Tidligere i ettermiddag meldte NRK at gjerningsmennene avfyrte skudd under voldshendelsen og kidnappingen i Tolga.

September 2000 i StavangerHun ble funnet drept én måned og to dager senere i en dreneringskum ved Bore kirke i Klepp kommune. Etter 23 år er framleis den sivilrettslege dommen mot fetteren rettskraftig. Frikjent er en norsk krimdramaserie som gikk på TV 2 fra 2015 til 2016 og som senere ble lansert i NetflixSerien er løst inspirert av drapet på Birgitte Tengs og saken mot Tengs fetter men er en fri dramatisering og ikke en dokumentar.

Sist i mai i fjor da Agder lagmannsrett avviste. Fleire tidlegare forsøk på å få behandla saka på nytt har så langt ikkje ført fram men denne veka har Agder lagmannsrett svart på det siste kravet. Lagmannsretten åpner for at begjæringene om gjenåpning og frifinnelse av fetteren til Birgitte Tengs behandles som en felles sak skriver Stavanger Aftenblad.

Hovedrollen ble spilt av Nicolai Cleve Broch. Serien handler om en mann som returnerte til sin hjembygd 20 år etter at han ble frikjent for et drap. I november vart det kjent at det var sendt inn nytt krav om gjenopptaking av Tengs-saka på vegner av Birgitte Tengs fetter.

Tina Jørgensen 20 forsvant natt til 24. Verken politiet eller bistandsadvok. Tengs-siktet skal gjennom full judisiell observasjon.

Drapene er blant de mest omtalte uoppklarte. Mai ved en smal grusvei Gamle Sundveg mellom Kopervik sentrum og hjemmet. Det er enighet om å gjennomføre en full judisiell observasjon av mannen i 50-årene som er.

Politiet gjør nye DNA-analyser i Birgitte Tengs-saken.


Moby 2015 Designed In Collaboration With Birgitte Due Madsen Objects Design Art Accessories Sculpture Installation


Pin On It Remains A Mystery


Birgitte G Adli Kullanicinin Zentangle Other Cool Things Panosundaki Pin Desenler Ortaokul Sanati Sanat Desen


Tengs Siktede Stjal Truser Og Videoer Fra Lena Jeg Ble Rystet Vg I 2021 Truser Kvinner Ultralyd

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel